Operabase Home
····
Ny på Operabase?

Siden 1996

Finn artister til din neste produksjon eller finn erstatninger i siste liten

Opera
Orkester
Ballett
Musikaler
Teater
767,755 Forestillinger2,793 Bedrifter877 Festivaler205,084 Kunstnere678 Agenturer
Klarert og brukt av
Opernhaus Zürich
New National Theatre Tokyo
Saarländisches Staatstheater
Fondazione Teatro Donizetti
Aalto-Musiktheater Essen
Cincinnati Opera
Kilden Opera
Tonkünstler-Orchester
Philharmonia Baroque Orchestra & Chorale
Nederlandse Reisopera
Korea National Opera
Wiener Staatsoper

undefined.LP_WHAT_CUSTOMERS_SAY

Er du kunstner eller bransjeprofesjonell? Gjør krav på profil nå.

Du kan administrere din profesjonelle profil for å presentere en nøyaktig gjenspeiling av karrieren din for Casting Professionals.

Brukes av rollebesetningsledere og kunstneriske administratorer over hele scenekunstindustrien på over 31 språk globalt.

Ofte stilte spørsmål - Casting Tool-funksjoner
Hva er Operabase Casting Tool og hvordan kan det være til nytte for meg som bransjeprofesjonell?
Operabase Casting Tool er bransjens fremste verktøy for fremtidig sesongplanlegging og erstatninger i siste liten. Det gir en strømlinjeformet prosess for å kaste betraktninger og finne det perfekte talentet for produksjoner. Casting Tool fungerer også som en verdifull ressurs for agenturer og personlige managere for å forbedre vaktlistens synlighet og utvide vaktlistene deres.
Hvordan forenkler og effektiviserer Operabase Casting Tool castingprosessen?
Casting Tool forenkler og effektiviserer castingprosessen ved å tilby effektive funksjoner og funksjonalitet. Det brukervennlige grensesnittet forenkler talentsøk og hjelper deg å finne det perfekte talentet effektivt. Med forbedrede søkefiltre og en bokmerkefunksjon kan du spare tid ved å begrense søket ditt basert på spesifikke kriterier og finne de mest passende artistene og lage en kortliste over artister for fremtidige sesonger eller erstatninger i siste liten.
Kan Operabase Casting Tool hjelpe meg med å finne de riktige utøverne for bestemte roller eller produksjoner?
Ja, Casting Tool er utviklet for å hjelpe deg med å finne de mest passende artistene for produksjonene dine. Utvalget av filtre lar deg strømlinjeforme søket og begrense alternativene dine. Du kan evaluere en artists opptredenshistorie, debutroller og nåværende engasjementer gjennom Artist Pro-visningen. Med disse ressursene til din disposisjon, kan du effektivt evaluere artister og ta informerte beslutninger når du kaster for spesifikke roller eller produksjoner.
Hva skiller Operabase Casting Tool fra andre casting-plattformer eller verktøy tilgjengelig i bransjen?
Operabase Casting Tool er bygget på verdens største og mest pålitelige database over operaaktivitet og scenekunstaktivitet. Med over 23 års utvikling har den etablert seg som en pålitelig ressurs for casting-fagfolk over hele verden. Videre er det et konstant oppdatert system som gir pålitelig og flerspråklig informasjon. Casting-fagfolk kan stole på nøyaktigheten til de tilgjengelige dataene.
Hvor omfattende er databasen over utøvere og artister på Operabase Casting Tool ? Oppdateres Operabase Casting Tool regelmessig med nye artister og informasjon om rollebesetning?
Vår database inneholder +700 000 forestillinger og +150 000 artister. Dataene på Casting Tool er uthevet omfattende og inkluderer et stort utvalg artister på tvers av scenekunstindustrien. Casting-fagfolk kan utforske en rekke alternativer for å finne den perfekte passformen for deres produksjoner. Operabase Casting Tool oppdateres jevnlig med nye artister og informasjon om rollebesetning. Teamet vårt sørger for at databasen forblir nøyaktig og oppdatert, og gir dermed casting-profesjonelle tilgang til den mest oppdaterte informasjonen når de tar beslutninger om casting.
Kan jeg tilpasse søkekriteriene mine på Operabase Casting Tool for å finne det ideelle talentet for mine produksjoner?
Ja. Operabase Casting Tool lar deg tilpasse søkekriteriene dine for å finne det mest passende talentet for produksjonene dine. Med våre avanserte søkefunksjoner kan du avgrense søket ditt basert på spesifikke krav, for eksempel språkkunnskaper, ytelseserfaring og mer. Ved å skreddersy søkekriteriene dine kan du effektivt begrense resultatene og finne artister som dekker akkurat dine behov.

Casting Tool

€ 1500/ år + mva - Faktureres årlig
Opera
Orkester
Ballett
Musikaler
Teater

  • Talentoppdagelse for fremtidig sesongprogrammering og jump-ins
  • Få full tilgang til Operabase sine arkiver på 31 språk
  • Evne til å skreddersy et søk etter region for å identifisere artister og kreative teammedlemmer som har vært involvert i en bestemt produksjon
  • Forestillingsplan og historie for artister og medlemmer av produksjonsteamet

Operabase er klarert av de beste bransjefolkene innen scenekunst

Opera Southwest
Opera on the Avalon
National Moravian-Silesian Theatre
Grange Park Opera
Teatro Lirico Sperimentale di Spoleto
Houston Grand Opera
Athens Philharmonic
National Centre for the Performing Arts
Korea National Opera
Oper Frankfurt
Fundación Baluarte
Staatstheater Darmstadt
Cincinnati Opera
Aalto-Musiktheater Essen
Münchens Kleinstes Opernhaus in der Pasinger Fabrik
Opera Philadelphia
Folkoperan
Opéra de Lyon
Tokyo Nikikai Opera Foundation
Céleste Productions
Luzerner Theater
Theater Koblenz
Accademia Nazionale di Santa Cecilia
Mascarade Emerging Artists