Operabase Home
····
Nou în Operabase?

Din 1996

Găsiți artiști pentru următoarea dvs. producție sau găsiți înlocuitori de ultimă oră

Operă
Orchestre
Balet
Muzicale
Teatru
797,559 Spectacole2,693 Companii916 Festivaluri187,353 Artiști708 Manageri
De încredere și folosit de
English National Opera
Theater Magdeburg
Minnesota Opera
Opera Hong Kong
Slezské divadlo
Staatstheater Meiningen
Deutsche Oper am Rhein
Opera Națională Română Cluj-Napoca
Royal Opera House
New Zealand Opera
San Diego Opera
Opera Columbus

undefined.LP_WHAT_CUSTOMERS_SAY

Ești artist sau profesionist în industrie? Revendicați profilul acum.

Îți poți gestiona profilul profesional pentru a prezenta o reflectare exactă a carierei tale profesioniștilor din casting.

Folosit de directorii de casting și administratorii artistici din industria artelor spectacolului în peste 31 de limbi la nivel global.

Întrebări frecvente - Caracteristici Casting Tool
Ce este Operabase Casting Tool și de ce mă poate beneficia ca profesionist al industriei?
Operabase Casting Tool este instrumentul principal din industrie pentru planificarea sezonului viitor și înlocuiri de ultimă oră. Oferă un proces simplificat pentru considerații de distribuție și găsirea talentului perfect pentru producții. Casting Tool servește, de asemenea, ca o resursă valoroasă pentru agenții și managerii personali, pentru a îmbunătăți vizibilitatea listei și a-și extinde listele.
Cum simplifică și eficientizează Operabase Casting Tool procesul de casting?
Casting Tool simplifică și simplifică procesul de turnare, oferind caracteristici și funcționalități eficiente. Interfața ușor de utilizat simplifică căutarea talentelor și vă ajută să găsiți talentul perfect în mod eficient. Cu filtre de căutare îmbunătățite și o funcție de marcaj, puteți economisi timp restrângând căutarea pe baza unor criterii specifice și găsiți artiștii cei mai potriviți, creați o listă scurtă de artiști pentru sezoanele viitoare sau înlocuitori de ultimă oră.
Operabase Casting Tool mă poate ajuta să găsesc interpreții potriviți pentru anumite roluri sau producții?
Da, Casting Tool este conceput pentru a vă ajuta să găsiți artiștii cei mai potriviți pentru producțiile dvs. Gama de filtre vă permite să vă simplificați căutarea și să vă restrângeți opțiunile. Puteți evalua istoricul performanței unui artist, rolurile de debut și angajamentele curente prin vizualizarea Artist Pro. Cu aceste resurse la dispoziția dumneavoastră, puteți evalua în mod eficient artiștii și puteți lua decizii informate atunci când distribuiți pentru anumite roluri sau producții.
Ce diferențiază Operabase Casting Tool de alte platforme sau instrumente de turnare disponibile în industrie?
Operabase Casting Tool este construită pe cea mai mare și cea mai fiabilă bază de date din lume cu activități operistice și artele spectacolului. Cu peste 23 de ani de dezvoltare, s-a impus ca o resursă de încredere pentru profesioniștii de turnare din întreaga lume. În plus, este un sistem actualizat constant, care oferă informații fiabile și multilingve. Profesioniștii de turnare se pot baza pe acuratețea datelor disponibile.
Cât de cuprinzătoare este baza de date a interpreților și artiștilor de pe Operabase Casting Tool ? Operabase Casting Tool este actualizat în mod regulat cu noi interpreți și informații despre casting?
Baza noastră de date conține +700.000 de spectacole și +150.000 de artiști. Datele de pe Casting Tool sunt evidențiate cuprinzătoare și includ o gamă largă de artiști din industria artelor spectacolului. Profesioniștii în distribuție pot explora numeroase opțiuni pentru a găsi potrivirea perfectă pentru producțiile lor. Operabase Casting Tool este actualizat în mod regulat cu noi interpreți și informații despre casting. Echipa noastră se asigură că baza de date rămâne exactă și actualizată, permițând astfel profesioniștilor din casting să acceseze cele mai actuale informații atunci când iau decizii de casting.
Îmi pot personaliza criteriile de căutare pe Operabase Casting Tool pentru a găsi talentul ideal pentru producțiile mele?
Da. Operabase Casting Tool vă permite să vă personalizați criteriile de căutare pentru a găsi cel mai potrivit talent pentru producțiile dvs. Cu funcțiile noastre avansate de căutare, vă puteți rafina căutarea în funcție de cerințe specifice, cum ar fi cunoștințele lingvistice, experiența de performanță și multe altele. Adaptându-vă criteriile de căutare, puteți restrânge eficient rezultatele și puteți găsi artiști care vă satisfac exact nevoile.

Casting Tool

€ 1500/ an + TVA - Facturat anual
Operă
Orchestre
Balet
Muzicale
Teatru

  • Descoperire de talente pentru programarea sezonului viitor și jump-in-uri
  • Obțineți acces complet la arhivele Operabase în 31 de limbi
  • Abilitatea de a adapta o căutare în funcție de regiune pentru a identifica artiștii și membrii echipei creative care au fost implicați într-o anumită producție
  • Programul spectacolelor și istoricul artiștilor și al membrilor echipei de producție

Operabase are încredere de cei mai buni profesioniști din industrie în artele spectacolului

Théâtre du Châtelet
Theater Bonn
Den Norske Opera
Universität für Musik und darstellende Kunst Graz
Landestheater Niederbayern
Malmö Opera
Greek National Opera
Les Musiciens du Louvre
Teatro de la Zarzuela
National Moravian-Silesian Theatre
Estonian National Opera
Little Opera Theatre of New York
Théâtre de Caen
Merola Opera Program
Accademia Nazionale di Santa Cecilia
Aalto-Musiktheater Essen
Opéra National de Paris
Òpera de Butxaca i Nova Creació
Opéra Comique
National Theatre Prague
Céleste Productions
Royal Opera House
Anhaltisches Theater Dessau
Royal Opera of Wallonia