Operabase Home
····
Ste novi v Operabase?

Od leta 1996

Poiščite umetnike za svojo naslednjo produkcijo ali poiščite zamenjavo v zadnjem trenutku

Opera
Orkestri
Balet
Muzikali
Gledališče
796,768 Predstave2,696 Podjetja916 Festivali187,233 Umetniki707 Vodstvo
Zaupanja vreden in uporabljen
Teatro Verdi di Salerno
Òpera de Butxaca i Nova Creació
Opera on the Avalon
Opéra Comique
Opéra de Monte-Carlo
Teatro Maestranza
Abu Dhabi Classics
Malmö Opera
Lyric Opera of Kansas City
Opéra de Lausanne
Grange Park Opera
Wiener Konzerthaus

undefined.LP_WHAT_CUSTOMERS_SAY

Ste umetnik ali strokovnjak v industriji? Prevzemite profil zdaj.

Svoj poklicni profil lahko upravljate tako, da strokovnjakom za kasting predstavite natančen odraz svoje kariere.

Uporabljajo ga vodje kastingov in umetniški skrbniki v industriji uprizoritvenih umetnosti v več kot 31 jezikih po vsem svetu.

Pogosto zastavljena vprašanja - Funkcije Casting Tool
Kaj je Operabase Casting Tool in kako mi lahko koristi kot strokovnjaku?
Operabase Casting Tool je glavno orodje v industriji za načrtovanje prihodnje sezone in zamenjave v zadnjem trenutku. Zagotavlja poenostavljen postopek za odločanje o zasedbi in iskanje popolnega talenta za produkcije. Casting Tool služi tudi kot dragocen vir za agencije in osebne menedžerje za izboljšanje vidnosti seznamov in razširitev njihovih seznamov.
Kako Operabase Casting Tool poenostavlja in racionalizira postopek predvajanja?
Casting Tool poenostavlja in racionalizira postopek predvajanja z zagotavljanjem učinkovitih funkcij in funkcionalnosti. Uporabniku prijazen vmesnik poenostavi iskanje talentov in vam pomaga učinkovito najti popoln talent. Z izboljšanimi iskalnimi filtri in funkcijo zaznamkov lahko prihranite čas tako, da zožite iskanje na podlagi določenih meril in poiščete najprimernejše izvajalce, ustvarite ožji izbor izvajalcev za prihodnje sezone ali zamenjave v zadnjem trenutku.
Ali mi lahko Operabase Casting Tool pomaga pri iskanju pravih izvajalcev za določene vloge ali produkcije?
Da, Casting Tool vam pomaga najti najprimernejše umetnike za vaše produkcije. Razpon filtrov vam omogoča, da poenostavite iskanje in zožite možnosti. V pogledu Artist Pro lahko ocenite umetnikovo zgodovino nastopov, debitantske vloge in trenutne angažmaje. S temi viri, ki so vam na voljo, lahko učinkovito ocenjujete umetnike in sprejemate premišljene odločitve pri izboru za določene vloge ali produkcije.
Po čem se Operabase Casting Tool razlikuje od drugih platform za predvajanje ali orodij, ki so na voljo v industriji?
Operabase Casting Tool je zgrajena na največji in najbolj zanesljivi zbirki podatkov o opernih dejavnostih in uprizoritvenih umetnostih na svetu. Z več kot 23-letnim razvojem se je uveljavil kot zaupanja vreden vir za profesionalce kastinga po vsem svetu. Poleg tega gre za stalno posodobljen sistem, ki zagotavlja zanesljive in večjezične informacije. Strokovnjaki za kasting se lahko zanesejo na točnost razpoložljivih podatkov.
Kako obsežna je baza izvajalcev in umetnikov na Operabase Casting Tool ? Ali se Operabase Casting Tool redno posodablja z novimi izvajalci in informacijami o zasedbi?
Naša zbirka podatkov vsebuje +700.000 predstav in +150.000 umetnikov. Podatki na Casting Tool so poudarjeni celoviti in vključujejo široko paleto umetnikov v industriji uprizoritvenih umetnosti. Strokovnjaki za kasting lahko raziščejo številne možnosti, da bi našli popolno prileganje za svoje produkcije. Operabase Casting Tool se redno posodablja z novimi izvajalci in informacijami o zasedbi. Naša ekipa zagotavlja, da baza podatkov ostane natančna in posodobljena, kar omogoča strokovnjakom za kasting dostop do najnovejših informacij pri sprejemanju odločitev o kastingu.
Ali lahko prilagodim svoja iskalna merila v orodju Operabase Casting Tool , da najdem idealnega talenta za svoje produkcije?
ja Operabase Casting Tool vam omogoča, da prilagodite iskalne kriterije, da poiščete najprimernejšega talenta za svoje produkcije. Z našimi funkcijami naprednega iskanja lahko izboljšate svoje iskanje na podlagi posebnih zahtev, kot so znanje jezika, izkušnje z zmogljivostjo in drugo. S prilagajanjem iskalnih kriterijev lahko učinkovito zožite rezultate in poiščete izvajalce, ki natančno ustrezajo vašim potrebam.

Casting Tool

€ 1500/ leto + DDV - Zaračunano letno
Opera
Orkestri
Balet
Muzikali
Gledališče

  • Odkrivanje talentov za programiranje prihodnje sezone in skoke
  • Pridobite popoln dostop do arhivov Operabase v 31 jezikih
  • Sposobnost prilagajanja iskanja po regijah za prepoznavanje umetnikov in članov kreativne ekipe, ki so sodelovali pri določeni produkciji
  • Urnik predstav in zgodovina umetnikov in članov produkcijske ekipe

Operabase zaupajo vrhunski strokovnjaki na področju uprizoritvenih umetnosti

Oper Köln
Grange Park Opera
Opéra de Lyon
Merola Opera Program
Claude Heater Foundation
New York Philharmonic
Staatsoper Hamburg
Maryland Lyric Opera
New National Theatre Tokyo
National Theatre Prague
Theater Münster
Staatstheater Meiningen
Den Norske Opera
Theater Bonn
New York Festival of Song
New Zealand Opera
Musikverein Graz
Opera Philadelphia
Staatstheater Kassel
Tonkünstler-Orchester
Welsh National Opera ( WNO )
NOF - Nouvel Opéra Fribourg - Neue Oper Freiburg
Opéra Comique
Opera on the Avalon