Introductie

Onze diensten voor operaliefhebbers & professionals

Operabase heeft sinds 1996 wereldwijd de Opera activiteit gedocumenteerd, met meer dan 500.000 voorstellingen in ons archief te kunnen vinden. Operabase registreert het werk van artiesten in meer dan 900 theaters en maakt het seizoensinformatie voor operabezoekers in 31 talen beschikbaar.

Het merendeel van de informatie van Operabase wordt gratis verstrekt. De openbare ruimte biedt toegang tot de huidige, laatste en aangekondigde toekomstige seizoenen. Deze informatie kan op verschillende manieren worden opgezocht:

  • zoek op artiest, werktitel, componist, stad, gezelschap, data of een combinatie van deze eisen
  • velden met automatisch invullen maken het mogelijk om namen te vinden zonder de exacte spelling te kennen
  • zoek in verschillende talen naar plaats- en landnamen
  • geografische informatie wordt gebruikt om interactieve kaarten en lijsten van voorstellingen in naburige steden te maken

Operabase levert voorstellingen aan gespecialiseerde operatijdschriften, Opera in de UK, Oper! Das Magazin in Duitsland, Opéra Magazine in Frankrijk, en Ópera Actual in Spanje.

Operabase Professional

Operabase
Operabase heeft sinds 1996 wereldwijd de Opera activiteit gedocumenteerd, met meer dan 500.000 voorstellingen in ons archief te kunnen vinden. Operabase registreert het werk van artiesten in meer dan 900 theaters en maakt het seizoensinformatie voor operabezoekers in 23 talen beschikbaar.
Neem contact op
© 2021 Operabase Media Limited or its affiliated companies. All rights reserved.