Operabase Home
····
Uusi Operabase?

Vuodesta 1996

Esittävä taideteollisuus luottaa Operabaseen Casting Tool

Maailman johtava kattava tarkan tiedon lähde esittävien taiteiden osalta.

Ooppera,
Orkesterit,
Baletti,
Musikaalit,
Teatteri.
····
Luotettu ja käytetty
HNK Zagreb
Národné divadlo Košice
Mascarade Emerging Artists
Mannheim National Theater
San Francisco Opera
Theater Münster
Merola Opera Program
Landestheater Linz Musikthetaer
Teatro Maestranza
Opéra National du Rhin
Trondheim Symfoniorkester & Opera
Bayerische Staatsoper

Mitä asiakkaamme sanovat

Casting Tool

Voisit lähettää ilman Operabase -valutyökalua, mutta miksi tekisit?
Casting Tool

Operabase-arkisto

Pääsy oopperan suurimpaan tietokantaan ja historialliseen arkistoon
Operabase-arkisto

Usein Kysytyt Kysymykset - Casting Tool

Mikä Operabase Casting Tool on ja miten se voi hyödyttää minua alan ammattilaisena?
Operabase Casting Tool on alan johtava työkalu tulevan kauden suunnitteluun ja viime hetken vaihtoihin. Se tarjoaa virtaviivaistetun prosessin casting-näkökohtien tekemiseen ja täydellisten kykyjen löytämiseen tuotantoihin. Casting Tool toimii myös arvokkaana resurssina toimistoille ja henkilökohtaisille esimiehille, jotka voivat parantaa listan näkyvyyttä ja laajentaa listaansa.
Miten Operabase Casting Tool yksinkertaistaa ja virtaviivaistaa suoratoistoprosessia?
Casting Tool yksinkertaistaa ja virtaviivaistaa suoratoistoprosessia tarjoamalla tehokkaita ominaisuuksia ja toimintoja. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä yksinkertaistaa lahjakkuuksien hakua ja auttaa sinua löytämään täydelliset kyvyt tehokkaasti. Tehostettujen hakusuodattimien ja kirjanmerkkiominaisuuden avulla voit säästää aikaa rajaamalla hakuasi tiettyjen kriteerien perusteella ja löytää sopivimmat artistit luomalla esittelijöiden esittelyn tuleville kausille tai viime hetken korvaaville artisteille.
Voiko Operabase Casting Tool auttaa minua löytämään oikeat esiintyjät tiettyihin rooleihin tai tuotantoihin?
Kyllä, Casting Tool on suunniteltu auttamaan sinua löytämään sopivimmat artistit tuotantoihisi. Suodattimien valikoiman avulla voit virtaviivaistaa hakua ja rajata vaihtoehtoja. Artist Pro -näkymässä voit arvioida taiteilijan esiintymishistoriaa, debyyttirooleja ja tämänhetkisiä sitoumuksia. Näiden käytettävissäsi olevien resurssien avulla voit tehokkaasti arvioida taiteilijoita ja tehdä tietoisia päätöksiä, kun valitset tiettyjä rooleja tai tuotantoja.
Mikä erottaa Operabasen Casting Tool muista alalla saatavilla olevista valualustoista tai työkaluista?
Operabase Casting Tool perustuu maailman suurimpaan ja luotettavimpaan operatiivisen ja esittävän taiteen toiminnan tietokantaan. Yli 23 vuoden kehitystyönsä ansiosta se on vakiinnuttanut asemansa luotettavana resurssina valuammattilaisille maailmanlaajuisesti. Lisäksi se on jatkuvasti päivitettävä järjestelmä, joka tarjoaa luotettavaa ja monikielistä tietoa. Casting-ammattilaiset voivat luottaa saatavilla olevien tietojen tarkkuuteen.
Kuinka kattava esiintyjien ja artistien tietokanta Operabase Casting Tool on? Päivitetäänkö Operabase Casting Tool säännöllisesti uusilla esiintyjillä ja casting-tiedoilla?
Tietokannassamme on +700 000 esitystä ja +150 000 taiteilijaa. Casting Tool :n tiedot on korostettu kattavasti ja sisältävät laajan valikoiman esittävien taiteiden alan taiteilijoita. Casting-ammattilaiset voivat tutkia lukuisia vaihtoehtoja löytääkseen tuotantoonsa täydellisen sopivan. Operabase Casting Tool päivitetään säännöllisesti uusilla esiintyjillä ja casting-tiedoilla. Tiimimme varmistaa, että tietokanta pysyy täsmällisenä ja ajan tasalla, jolloin casting-ammattilaiset pääsevät käsiksi uusimpiin tietoihin tehdessään casting-päätöksiä.
Voinko muokata hakuehtojani Operabase Casting Tool -sovelluksessa löytääkseni ihanteelliset kyvyt tuotantooni?
Joo. Operabase Casting Tool antaa sinun muokata hakuehtojasi löytääksesi sopivimmat kyvyt tuotantoihisi. Tarkennettujen hakuominaisuuksiemme avulla voit tarkentaa hakuasi tiettyjen vaatimusten, kuten kielitaidon, suorituskykykokemuksen ja muiden perusteella. Räätälöimällä hakuehtojasi voit tehokkaasti rajata tuloksia ja löytää artisteja, jotka vastaavat juuri sinun tarpeitasi.

Esittävien taiteiden huippuammattilaiset luottavat Operabaseen

Teatro dell'Opera di Roma
Civitanova all'Opera
Teatro Maestranza
HNK Zagreb
Den Norske Opera
Welsh National Opera ( WNO )
Santa Fe Opera
Staatstheater Kassel
Teatro Comunale di Bologna
Boston Early Music Festival
Glyndebourne
Badisches Staatstheater Karlsruhe
Musiktheater im Revier
Palm Beach Opera
Deutsche Oper am Rhein
Lithuanian National Opera and Ballet Theatre
Berliner Philharmoniker
Národné divadlo Košice
Detroit Opera
Associazione XXI Secolo
New Zealand Opera
Victorian Opera
Athens Philharmonic
Les Talens Lyriques