Operabase Home
····
Nieuw bij Operabase?

Sinds 1996

Operabase geniet het vertrouwen van de cultuursector voor casting en seizoensplanning

's Werelds toonaangevende bron van nauwkeurige informatie voor de podiumkunsten

Opera,
orkesten,
Ballet,
Musicals,
Theater.
····
Vertrouwd en gebruikt door
Opéra de Monte-Carlo
Pacific Opera Victoria
Oper Halle
English National Opera
Grange Park Opera
The Metropolitan Opera
Hessisches Staatstheater Wiesbaden
Lyric Opera of Kansas City
Boheme Opera NJ
Staatstheater Kassel
Slezské divadlo
Dutch National Opera & Ballet

Wat onze klanten zeggen

Casting Tool

Je zou kunnen casten zonder de cast-tool van Operabase, maar waarom zou je?
Casting Tool

Operabase Archieven

Krijg toegang tot de grootste database en historische archieven van opera
Operabase Archieven

Veel Gestelde Vragen - Casting Tool

Wat is de Operabase Casting Tool en hoe kan het mij als brancheprofessional ten goede komen?
De Operabase Casting Tool is de belangrijkste tool in de branche voor toekomstige seizoensplanning en last-minute vervangingen. Het biedt een gestroomlijnd proces voor het casten van overwegingen en het vinden van het juiste talent voor producties. De Casting Tool dient ook als een waardevol hulpmiddel voor agentschappen en persoonlijke managers om de zichtbaarheid van roosters te vergroten en hun roosters uit te breiden.
Hoe vereenvoudigt Operabase Casting Tool het castingproces?
De Casting Tool vereenvoudigt en stroomlijnt het castproces door efficiënte functies en functionaliteit te bieden. De gebruiksvriendelijke interface vereenvoudigt het zoeken naar talent en helpt u efficiënt het perfecte talent te vinden. Met verbeterde zoekfilters en een bladwijzerfunctie kunt u tijd besparen door uw zoekopdracht te verfijnen op basis van specifieke criteria en de meest geschikte artiesten te vinden en een shortlist van artiesten te maken voor toekomstige seizoenen of last-minute vervangingen.
Kan Operabase Casting Tool mij helpen bij het vinden van de juiste artiesten voor specifieke rollen of producties?
Ja, de Casting Tool is ontworpen om u te helpen de meest geschikte artiesten voor uw producties te vinden. Met de reeks filters kunt u uw zoekopdracht stroomlijnen en uw opties verfijnen. U kunt de uitvoeringsgeschiedenis, debuutrollen en huidige engagementen van een artiest evalueren via de Artist Pro-weergave. Met deze middelen tot uw beschikking kunt u artiesten efficiënt evalueren en weloverwogen beslissingen nemen bij het casten voor specifieke rollen of producties.
Wat onderscheidt Operabase Casting Tool van andere castingplatforms of -tools die beschikbaar zijn in de branche?
De Operabase Casting Tool is gebouwd op 's werelds grootste en meest betrouwbare database van opera-activiteiten en podiumkunsten. Met meer dan 23 jaar ontwikkeling heeft het zichzelf gevestigd als een betrouwbare bron voor castingprofessionals over de hele wereld. Bovendien is het een voortdurend bijgewerkt systeem dat betrouwbare en meertalige informatie verschaft. Castingprofessionals kunnen vertrouwen op de nauwkeurigheid van de beschikbare gegevens.
Hoe uitgebreid is de database van artiesten en artiesten op Operabase Casting Tool ? Wordt de Operabase Casting Tool regelmatig bijgewerkt met nieuwe artiesten en castinginformatie?
Onze database bevat +700.000 optredens en +150.000 artiesten. De gegevens op de Casting Tool zijn uitgebreid gemarkeerd en omvatten een breed scala aan artiesten in de podiumkunstenindustrie. Castingprofessionals kunnen talloze opties verkennen om de perfecte pasvorm voor hun producties te vinden. De Operabase Casting Tool wordt regelmatig bijgewerkt met nieuwe artiesten en castinginformatie. Ons team zorgt ervoor dat de database nauwkeurig en up-to-date blijft, waardoor castingprofessionals toegang hebben tot de meest actuele informatie bij het nemen van castingbeslissingen.
Kan ik mijn zoekcriteria op de Operabase Casting Tool aanpassen om het ideale talent voor mijn producties te vinden?
Ja. Met Operabase Casting Tool kunt u uw zoekcriteria aanpassen om het meest geschikte talent voor uw producties te vinden. Met onze geavanceerde zoekfuncties kunt u uw zoekopdracht verfijnen op basis van specifieke vereisten, zoals taalvaardigheid, prestatie-ervaring en meer. Door uw zoekcriteria aan te passen, kunt u de resultaten efficiënt verfijnen en artiesten vinden die precies aan uw behoeften voldoen.

Operabase wordt vertrouwd door de beste professionals in de podiumkunsten

Berliner Philharmoniker
Münchens Kleinstes Opernhaus in der Pasinger Fabrik
Opera Connect
Wuppertaler Bühnen und Sinfonieorchester GmbH
Theater Koblenz
Palm Beach Opera
Fondazione del Teatro del Maggio Musicale Fiorentino
Palau de les Arts Reina Sofia
Tokyo Nikikai Opera Foundation
Pocket Opera Company
Stuttgart Opera
Tonkünstler-Orchester
La Fenice
Opera Hong Kong
Anhaltisches Theater Dessau
Opera Southwest
Staatstheater Mainz
Grange Park Opera
National Centre for the Performing Arts
Associazione XXI Secolo
Theater Freiburg
Nederlandse Reisopera
Theater Münster
Theater Lübeck