Operabase Home
····
Ste novi v Operabase?

Od leta 1996

Industrija uprizoritvenih umetnosti zaupa Operabase Casting Tool

Vodilni svetovni celovit vir natančnih informacij za uprizoritvene umetnosti.

Opera,
Orkestri,
Balet,
Muzikali,
Gledališče.
····

Kaj pravijo naše stranke

Casting Tool

Predvajali bi lahko brez orodja za vlivanje Operabase, a zakaj bi?
Casting Tool

Arhivi Operabase

Pridobite dostop do največje zbirke podatkov in zgodovinskega arhiva opere
Arhivi Operabase

Pogosto zastavljena vprašanja - Casting Tool

Ali Operabase Casting Tool podpira kasting za opero, balet, klasiko, muzikale, gledališče, koncerte?
Da, Casting Tool je zasnovan za opero, balet, klasiko, muzikale, gledališče in koncerte. Ponuja napredne iskalne filtre, ki omogočajo učinkovito ocenjevanje umetnikov za različne vloge in produkcije v različnih žanrih.
Ali mi lahko Casting Tool pomaga najti talent za igralsko zasedbo, ekipo, instrumentaliste in druge?
Da, Casting Tool je zasnovan za obsežno iskanje. Z več kot 700.000 predstavami in več kot 150.000 umetniki ponuja celovite podatke o uprizoritvenih umetnostih. Strokovnjaki za kasting lahko raziščejo široko paleto možnosti, ki se redno posodabljajo z novimi izvajalci in informacijami o kastingu.
Katere poklice mi omogoča iskanje Casting Tool ?
V orodju za ulivanje lahko iščete številne poklice, kot so: Umetniki na odru imajo radi pevce in igralce. Umetniki in člani ekipe zunaj odra, vključno s skladatelji in režiserji. Instrumentalisti, kot so pianisti in violinisti. V orodju za predvajanje je na voljo več kot 20.000 delovnih vlog, ki jih lahko raziščete.
Kako Casting Tool pomaga pri načrtovanju sezone?
Casting Tool poenostavi kasting z uporabniku prijaznim vmesnikom in naprednimi iskalnimi filtri, zaradi česar je iskanje talentov učinkovito za hitro iskanje idealnih izvajalcev.
Kako Casting Tool pomaga pri zamenjavah v zadnjem trenutku?
Operabase Casting Tool vam omogoča prilagajanje iskanja ustreznih talentov. Uporabite napredne filtre, kot sta znanje jezika in izkušnje z nastopi, da hitro najdete izvajalce, ki ustrezajo vašim posebnim potrebam. Učinkovito zožite rezultate za pravočasne zamenjave.
Koliko izvajalcev je navedenih v Casting Tool ?
V orodju Casting Tool je navedenih več kot 150.000 izvajalcev. To vključuje pevce/nastopajoče, umetnike zunaj odra, člane posadke, instrumentaliste in druge glasbenike.