Operabase Home
····
Ste novi v Operabase?

Od leta 1996

Industrija uprizoritvenih umetnosti zaupa Operabase Casting Tool

Vodilni svetovni celovit vir natančnih informacij za uprizoritvene umetnosti.

Opera,
Orkestri,
Balet,
Muzikali,
Gledališče.
····
Zaupanja vreden in uporabljen
Theater Basel
Opéra de Tours
Cleveland Orchestra
SNG Opera in balet Ljubljana
Boston Early Music Festival
GöteborgsOperan
Fondazione Teatro Donizetti
Landestheater Linz Musikthetaer
Opéra National de Paris
Staatstheater Darmstadt
New York Festival of Song
Staatstheater Kassel

Kaj pravijo naše stranke

Casting Tool

Predvajali bi lahko brez orodja za vlivanje Operabase, a zakaj bi?
Casting Tool

Arhivi Operabase

Pridobite dostop do največje zbirke podatkov in zgodovinskega arhiva opere
Arhivi Operabase

Pogosto zastavljena vprašanja - Casting Tool

Kaj je Operabase Casting Tool in kako mi lahko koristi kot strokovnjaku?
Operabase Casting Tool je glavno orodje v industriji za načrtovanje prihodnje sezone in zamenjave v zadnjem trenutku. Zagotavlja poenostavljen postopek za odločanje o zasedbi in iskanje popolnega talenta za produkcije. Casting Tool služi tudi kot dragocen vir za agencije in osebne menedžerje za izboljšanje vidnosti seznamov in razširitev njihovih seznamov.
Kako Operabase Casting Tool poenostavlja in racionalizira postopek predvajanja?
Casting Tool poenostavlja in racionalizira postopek predvajanja z zagotavljanjem učinkovitih funkcij in funkcionalnosti. Uporabniku prijazen vmesnik poenostavi iskanje talentov in vam pomaga učinkovito najti popoln talent. Z izboljšanimi iskalnimi filtri in funkcijo zaznamkov lahko prihranite čas tako, da zožite iskanje na podlagi določenih meril in poiščete najprimernejše izvajalce, ustvarite ožji izbor izvajalcev za prihodnje sezone ali zamenjave v zadnjem trenutku.
Ali mi lahko Operabase Casting Tool pomaga pri iskanju pravih izvajalcev za določene vloge ali produkcije?
Da, Casting Tool vam pomaga najti najprimernejše umetnike za vaše produkcije. Razpon filtrov vam omogoča, da poenostavite iskanje in zožite možnosti. V pogledu Artist Pro lahko ocenite umetnikovo zgodovino nastopov, debitantske vloge in trenutne angažmaje. S temi viri, ki so vam na voljo, lahko učinkovito ocenjujete umetnike in sprejemate premišljene odločitve pri izboru za določene vloge ali produkcije.
Po čem se Operabase Casting Tool razlikuje od drugih platform za predvajanje ali orodij, ki so na voljo v industriji?
Operabase Casting Tool je zgrajena na največji in najbolj zanesljivi zbirki podatkov o opernih dejavnostih in uprizoritvenih umetnostih na svetu. Z več kot 23-letnim razvojem se je uveljavil kot zaupanja vreden vir za profesionalce kastinga po vsem svetu. Poleg tega gre za stalno posodobljen sistem, ki zagotavlja zanesljive in večjezične informacije. Strokovnjaki za kasting se lahko zanesejo na točnost razpoložljivih podatkov.
Kako obsežna je baza izvajalcev in umetnikov na Operabase Casting Tool ? Ali se Operabase Casting Tool redno posodablja z novimi izvajalci in informacijami o zasedbi?
Naša zbirka podatkov vsebuje +700.000 predstav in +150.000 umetnikov. Podatki na Casting Tool so poudarjeni celoviti in vključujejo široko paleto umetnikov v industriji uprizoritvenih umetnosti. Strokovnjaki za kasting lahko raziščejo številne možnosti, da bi našli popolno prileganje za svoje produkcije. Operabase Casting Tool se redno posodablja z novimi izvajalci in informacijami o zasedbi. Naša ekipa zagotavlja, da baza podatkov ostane natančna in posodobljena, kar omogoča strokovnjakom za kasting dostop do najnovejših informacij pri sprejemanju odločitev o kastingu.
Ali lahko prilagodim svoja iskalna merila v orodju Operabase Casting Tool , da najdem idealnega talenta za svoje produkcije?
ja Operabase Casting Tool vam omogoča, da prilagodite iskalne kriterije, da poiščete najprimernejšega talenta za svoje produkcije. Z našimi funkcijami naprednega iskanja lahko izboljšate svoje iskanje na podlagi posebnih zahtev, kot so znanje jezika, izkušnje z zmogljivostjo in drugo. S prilagajanjem iskalnih kriterijev lahko učinkovito zožite rezultate in poiščete izvajalce, ki natančno ustrezajo vašim potrebam.

Operabase zaupajo vrhunski strokovnjaki na področju uprizoritvenih umetnosti

Theater Bremen
NorrlandsOpera
Deutsche Oper Berlin
Staatstheater Mainz
Fondazione Arena di Verona
Musiktheater im Revier
Claude Heater Foundation
Houston Grand Opera
Teatro Massimo di Palermo
Staatstheater am Gärtnerplatz
Music of the Baroque
Tiroler Landestheater
New Zealand Opera
SNG Opera in balet Ljubljana
Le Concert de la Loge
Sofia Philharmonic
Landestheater Niederbayern
Fondazione Haydn di Bolzano e Trento
Calgary Opera
Opéra de Tours
Trondheim Symfoniorkester & Opera
Abu Dhabi Classics
Philharmonia Baroque Orchestra & Chorale
Opera Australia