Operabase Home
····
Ny på Operabase?

Sedan 1996

Operabasen Casting Tool är betrodd av scenkonstbranschen

Världens ledande omfattande resurs för korrekt information för scenkonst.

Opera,
Orkester,
Balett,
Musikaler,
Teater.
····
Betrodd och använd av
Opéra de Massy
Wiener Staatsoper
Royal Danish Opera
Opéra National du Rhin
Theater und Orchester Heidelberg
Grange Park Opera
Theater Regensburg
Opernhaus Zürich
Palau de les Arts Reina Sofia
Teatro Goldoni
Hessisches Staatstheater Wiesbaden
Opera Australia

Vad våra kunder säger

Casting Tool

Du kan gjuta utan Operabase -gjutverktyget, men varför skulle du?
Casting Tool

Operabase Arkiv

Få tillgång till den största databasen och historiska arkiven för opera
Operabase Arkiv

Vanliga frågor - Casting Tool

Vad är Operabase Casting Tool och hur kan det gynna mig som branschproffs?
Operabase Casting Tool är branschens främsta verktyg för framtida säsongsplanering och ersättningar i sista minuten. Det ger en strömlinjeformad process för att gjuta överväganden och hitta den perfekta talangen för produktioner. Casting Tool fungerar också som en värdefull resurs för byråer och personliga chefer för att öka synligheten i listorna och utöka sina listor.
Hur förenklar och effektiviserar Operabase Casting Tool castingprocessen?
Casting Tool förenklar och effektiviserar gjutningsprocessen genom att tillhandahålla effektiva funktioner och funktionalitet. Det användarvänliga gränssnittet förenklar talangsökning och hjälper dig att hitta den perfekta talangen effektivt. Med förbättrade sökfilter och en bokmärkesfunktion kan du spara tid genom att begränsa din sökning baserat på specifika kriterier och hitta de mest lämpliga artisterna skapa en kortlista med artister för framtida säsonger eller ersättare i sista minuten.
Kan Operabase Casting Tool hjälpa mig att hitta rätt artister för specifika roller eller produktioner?
Ja, Casting Tool är designad för att hjälpa dig hitta de mest lämpliga artisterna för dina produktioner. Utbudet av filter gör att du kan effektivisera din sökning och begränsa dina alternativ. Du kan utvärdera en artists prestationshistorik, debutroller och aktuella engagemang genom vyn Artist Pro. Med dessa resurser till ditt förfogande kan du effektivt utvärdera artister och fatta välgrundade beslut när du castar för specifika roller eller produktioner.
Vad skiljer Operabase Casting Tool från andra gjutningsplattformar eller verktyg som finns tillgängliga i branschen?
Operabase Casting Tool är byggd på världens största och mest pålitliga databas över operaaktivitet och scenkonstaktivitet. Med över 23 års utveckling har den etablerat sig som en pålitlig resurs för gjutproffs över hela världen. Dessutom är det ett ständigt uppdaterat system som ger tillförlitlig och flerspråkig information. Castingproffs kan lita på riktigheten av tillgänglig data.
Hur omfattande är databasen över artister och artister på Operabase Casting Tool ? Uppdateras Operabase Casting Tool regelbundet med nya artister och information om casting?
Vår databas innehåller +700 000 föreställningar och +150 000 artister. Uppgifterna om Casting Tool är omfattande och inkluderar ett stort antal artister inom scenkonstbranschen. Castingproffs kan utforska många alternativ för att hitta den perfekta passformen för deras produktioner. Operabase Casting Tool uppdateras regelbundet med nya artister och information om casting. Vårt team ser till att databasen förblir korrekt och uppdaterad, vilket gör det möjligt för castingproffs att få tillgång till den senaste informationen när de fattar beslut om casting.
Kan jag anpassa mina sökkriterier på Operabase Casting Tool för att hitta den perfekta talangen för mina produktioner?
Ja. Operabase Casting Tool låter dig anpassa dina sökkriterier för att hitta den mest lämpliga talangen för dina produktioner. Med våra avancerade sökfunktioner kan du förfina din sökning baserat på specifika krav, som språkkunskaper, prestationserfarenhet och mer. Genom att skräddarsy dina sökkriterier kan du effektivt begränsa resultaten och hitta artister som uppfyller dina exakta behov.

Operabase är betrodd av de bästa branschproffsen inom scenkonsten

Staatsoper Hamburg
Teatro de la Zarzuela
Claude Heater Foundation
Théâtre de Caen
Staatstheater am Gärtnerplatz
National Theatre Prague
HNK Zagreb
Washington National Opera
Staatstheater Mainz
Theater und Orchester Heidelberg
Patina Gallery
Athens Philharmonic
Theater Dortmund
Opera Connect
Mainfranken Theater Würzburg
Santa Fe Opera
NorrlandsOpera
Theater Krefeld und Mönchengladbach
Latvian National Symphony Orchestra
Saarländisches Staatstheater
Minnesota Opera
La Monnaie/De Munt
Opéra National de Montpellier
Lyric Opera of Kansas City