Operabase Home
····
Nou a Operabase?

Des de 1996

La indústria de les arts escèniques confia en Operabase Casting Tool

El principal recurs global d'informació precisa per a les arts escèniques.

Òpera,
Orquestres,
Ballet,
Musicals,
Teatre.
····
Confiable i utilitzat per
Palm Beach Opera
Music of the Baroque
Claude Heater Foundation
Lyric Opera of Kansas City
Chicago Summer Opera
The Jerusalem Opera
Les Musiciens du Louvre
Theater Kiel
Deutsche Oper Berlin
Ulm Theater
La Fenice
Landestheater Coburg

El que diuen els nostres clients

Arxius Operabase

Accediu a la base de dades més gran i als arxius històrics d’òpera
Arxius Operabase

Casting Tool

Podríeu emetre sense l’eina de càsting Operabase, però per què ho faria?
Casting Tool

Exportació de Representació (a petició)

Obteniu informació detallada d'Operabase per a revistes i publicacions en línia
Exportació de Representació (a petició)

Preguntes freqüents - Casting Tool

Què és Operabase Casting Tool i com em pot beneficiar com a professional del sector?
L'Operabase Casting Tool és l'eina principal del sector per a la planificació de la temporada futura i substitucions d'última hora. Proporciona un procés simplificat per a les consideracions de càsting i trobar el talent perfecte per a les produccions. Casting Tool també serveix com un recurs valuós per a les agències i els gestors personals per millorar la visibilitat de la llista i ampliar les seves llistes.
Com Operabase Casting Tool simplifica i agilitza el procés de càsting?
Casting Tool simplifica i racionalitza el procés de càsting proporcionant funcions i funcionalitats eficients. La interfície fàcil d'utilitzar simplifica la cerca de talent i us ajuda a trobar el talent perfecte de manera eficient. Amb filtres de cerca millorats i una funció d'adreces d'interès, podeu estalviar temps reduint la cerca en funció de criteris específics i trobar els artistes més adequats i crear una llista curta d'artistes per a futures temporades o substitucions d'última hora.
Pot Operabase Casting Tool ajudar-me a trobar els intèrprets adequats per a funcions o produccions específiques?
Sí, Casting Tool està dissenyat per ajudar-vos a trobar els artistes més adequats per a les vostres produccions. La gamma de filtres us permet agilitzar la cerca i reduir les opcions. Pots avaluar l'historial d'actuació d'un artista, els papers de debut i els compromisos actuals mitjançant la vista Artist Pro. Amb aquests recursos a la vostra disposició, podeu avaluar de manera eficient els artistes i prendre decisions informades quan feu el càsting per a papers o produccions específiques.
Què diferencia Operabase Casting Tool d'altres plataformes o eines de càsting disponibles al sector?
L'Operabase Casting Tool es basa en la base de dades d'activitat operística i d'arts escèniques més gran i fiable del món. Amb més de 23 anys de desenvolupament, s'ha consolidat com un recurs de confiança per als professionals del càsting a tot el món. A més, és un sistema en constant actualització que proporciona informació fiable i multilingüe. Els professionals del càsting poden confiar en la precisió de les dades disponibles.
Què tan completa és la base de dades d'intèrprets i artistes a Operabase Casting Tool ? L'Operabase Casting Tool s'actualitza regularment amb nous artistes i informació sobre el càsting?
La nostra base de dades conté +700.000 actuacions i +150.000 artistes. Les dades de Casting Tool es destaquen de manera exhaustiva i inclouen una àmplia gamma d'artistes de la indústria de les arts escèniques. Els professionals del càsting poden explorar nombroses opcions per trobar l'ajust perfecte per a les seves produccions. L'Operabase Casting Tool s'actualitza regularment amb nous artistes i informació sobre càstings. El nostre equip assegura que la base de dades es mantingui precisa i actualitzada, permetent així als professionals del càsting accedir a la informació més actual a l'hora de prendre decisions de càsting.
Puc personalitzar els meus criteris de cerca a Operabase Casting Tool per trobar el talent ideal per a les meves produccions?
Sí. L'Operabase Casting Tool us permet personalitzar els vostres criteris de cerca per trobar el talent més adequat per a les vostres produccions. Amb les nostres funcions de cerca avançada, podeu refinar la vostra cerca en funció de requisits específics, com ara el domini de l'idioma, l'experiència de rendiment i molt més. Si adapteu els vostres criteris de cerca, podeu restringir els resultats de manera eficient i trobar artistes que compleixin les vostres necessitats exactes.

Els millors professionals de la indústria de les arts escèniques confien en Operabase

Slovak National Theatre
Oldenburgisches Staatstheater
The Jerusalem Opera
Opera West Society
Orquestra Sinfônica do Estado de São Paulo
Òpera de Butxaca i Nova Creació
Universität für Musik und darstellende Kunst Graz
Teatro Lirico Sperimentale di Spoleto
Slezské divadlo
San Diego Opera
Estonian National Opera
Bühnen Bern
National Theatre Prague
Abu Dhabi Classics
Lyric Opera of Chicago
Mannheim National Theater
LA Opera
Kilden Opera
Santa Fe Opera
Boheme Opera NJ
Opéra National de Montpellier
Opera on the Avalon
Sofia Philharmonic
Theater und Orchester Neubrandenburg / Neustrelitz