Operabase Home
····
Nou în Operabase?

Din 1996

Operabase Casting Tool are încredere în industria artelor spectacolului

Cea mai importantă resursă cuprinzătoare din lume de informații precise pentru artele spectacolului.

Operă,
Orchestre,
Balet,
Muzicale,
Teatru.
····
De încredere și folosit de
Opera West Society
Opéra de Toulon
Mannheim National Theater
Boston Early Music Festival
Theater Bremen
Orquestra Sinfônica do Estado de São Paulo
Théâtre des Champs-Elysées
Staatsoper Hamburg
Oldenburgisches Staatstheater
State Opera Plovdiv
Opéra National du Rhin
San Diego Opera

Ce spun clienții noștri

Arhivele Operabase

Obțineți acces la cea mai mare bază de date și arhive istorice de operă
Arhivele Operabase

Casting Tool

Ai putea arunca fără instrumentul de turnare Operabase, dar de ce ai face-o?
Casting Tool

Export de performanță (la cerere)

Obțineți informații detaliate de la Operabase pentru reviste și publicații online
Export de performanță (la cerere)

Întrebări frecvente - Casting Tool

Ce este Operabase Casting Tool și de ce mă poate beneficia ca profesionist al industriei?
Operabase Casting Tool este instrumentul principal din industrie pentru planificarea sezonului viitor și înlocuiri de ultimă oră. Oferă un proces simplificat pentru considerații de distribuție și găsirea talentului perfect pentru producții. Casting Tool servește, de asemenea, ca o resursă valoroasă pentru agenții și managerii personali, pentru a îmbunătăți vizibilitatea listei și a-și extinde listele.
Cum simplifică și eficientizează Operabase Casting Tool procesul de casting?
Casting Tool simplifică și simplifică procesul de turnare, oferind caracteristici și funcționalități eficiente. Interfața ușor de utilizat simplifică căutarea talentelor și vă ajută să găsiți talentul perfect în mod eficient. Cu filtre de căutare îmbunătățite și o funcție de marcaj, puteți economisi timp restrângând căutarea pe baza unor criterii specifice și găsiți artiștii cei mai potriviți, creați o listă scurtă de artiști pentru sezoanele viitoare sau înlocuitori de ultimă oră.
Operabase Casting Tool mă poate ajuta să găsesc interpreții potriviți pentru anumite roluri sau producții?
Da, Casting Tool este conceput pentru a vă ajuta să găsiți artiștii cei mai potriviți pentru producțiile dvs. Gama de filtre vă permite să vă simplificați căutarea și să vă restrângeți opțiunile. Puteți evalua istoricul performanței unui artist, rolurile de debut și angajamentele curente prin vizualizarea Artist Pro. Cu aceste resurse la dispoziția dumneavoastră, puteți evalua în mod eficient artiștii și puteți lua decizii informate atunci când distribuiți pentru anumite roluri sau producții.
Ce diferențiază Operabase Casting Tool de alte platforme sau instrumente de turnare disponibile în industrie?
Operabase Casting Tool este construită pe cea mai mare și cea mai fiabilă bază de date din lume cu activități operistice și artele spectacolului. Cu peste 23 de ani de dezvoltare, s-a impus ca o resursă de încredere pentru profesioniștii de turnare din întreaga lume. În plus, este un sistem actualizat constant, care oferă informații fiabile și multilingve. Profesioniștii de turnare se pot baza pe acuratețea datelor disponibile.
Cât de cuprinzătoare este baza de date a interpreților și artiștilor de pe Operabase Casting Tool ? Operabase Casting Tool este actualizat în mod regulat cu noi interpreți și informații despre casting?
Baza noastră de date conține +700.000 de spectacole și +150.000 de artiști. Datele de pe Casting Tool sunt evidențiate cuprinzătoare și includ o gamă largă de artiști din industria artelor spectacolului. Profesioniștii în distribuție pot explora numeroase opțiuni pentru a găsi potrivirea perfectă pentru producțiile lor. Operabase Casting Tool este actualizat în mod regulat cu noi interpreți și informații despre casting. Echipa noastră se asigură că baza de date rămâne exactă și actualizată, permițând astfel profesioniștilor din casting să acceseze cele mai actuale informații atunci când iau decizii de casting.
Îmi pot personaliza criteriile de căutare pe Operabase Casting Tool pentru a găsi talentul ideal pentru producțiile mele?
Da. Operabase Casting Tool vă permite să vă personalizați criteriile de căutare pentru a găsi cel mai potrivit talent pentru producțiile dvs. Cu funcțiile noastre avansate de căutare, vă puteți rafina căutarea în funcție de cerințe specifice, cum ar fi cunoștințele lingvistice, experiența de performanță și multe altele. Adaptându-vă criteriile de căutare, puteți restrânge eficient rezultatele și puteți găsi artiști care vă satisfac exact nevoile.

Operabase are încredere de cei mai buni profesioniști din industrie în artele spectacolului

Minnesota Opera
Opéra de Lyon
National Theatre Prague
Merola Opera Program
Theater Bremen
Deutsches Nationaltheater und Staatskapelle Weimar
Nederlandse Reisopera
Deutsche Oper Berlin
Oldenburgisches Staatstheater
Théâtre des Champs-Elysées
Boston Early Music Festival
Staatsoper Hamburg
Òpera de Butxaca i Nova Creació
Opéra de Monte-Carlo
Theater Bonn
Oper Halle
Dutch National Opera & Ballet
Ulm Theater
San Francisco Opera
Orquestra Sinfônica do Estado de São Paulo
Palau de les Arts Reina Sofia
Fondazione del Teatro del Maggio Musicale Fiorentino
Staatstheater am Gärtnerplatz
Victorian Opera