For Agenter og Managers

Bliv set - hvor det gør en forskel

Operabase Professional for Agenter

Hvis du allerede har en konto

Hvis du ikke har en konto hos os
Tilmeld dig som Agent

Øget synlighed er en god forretning - vigtigheden af en komplet liste af kunstnere med profiler og komplet karriere data, som kan nå tusinder af castere og fans hver dag taler for sig selv.


Operabase Professional for Agenter er tilgængelig på følgende sprog: Engelsk, Fransk, Tysk, og Italiensk. Det professionelle værktøj giver dig en langt bedre synlighed og mulighed for systematisk research, end det gratis tilbud på Operabase.

Lad os hjælpe dig og dit agentur med at få den fulde værdi af Operabase allerede i dag.

Operabase's Casting Redskab

 • Operabase Professional for Agenter gør det let at lave en liste af alle som har sunget en specifik rolle, har dirigeret et bestemt værk, eller været del af et kreativt team som instruktør, regissør, eller designer på et bestemt værk. Du kan filtrere hvornår, hvor og med hvem, og listen kan gå så langt tilbage som til 1996, eller starte fra en dato du bestemmer.
 • Casting redskabet er en uvurderlig del af din strategiske opbygning, udbygning og styring af din kunstnerliste, og kan hjælpe dig til at gøre lukrativt ad hoc samarbejde med andre agenturer lettere.

Operabase Arkiver

 • Med Operabase Professional kan du se karriere-optegnelser på kunstnere og kreative via de mere end 500.000 forestillinger Operabase har katalogiseret fra alverdens opera-producenter.
 • Du kan også se tidligere sæsoner fra opera-producenter verden rundt siden 1996

Inkluderet i Operabase Basic planen:

 • Opdater dit agenturs profil med kontaktinfo på dig og dit evt. team.
 • Kontroller og opdater din kunstnerliste, så du aldrig går glip af en kontrakt.
 • Klargør hvor og hvordan du repræsenterer kunstneren. For eks. graden af eksklusivitet og en mulig områdebestemt repræsentation.

Ikke kun klassiske sangere kan tilføjes på din liste, men også dirigenter, instruktører, designere og mange andre professionelle kunstnere og kreative du måtte repræsentere. I kombination med den professionelle profil til kunstnere, som udbydes både direkte til kunstnerne, men også til agenter på deres vegne, kan det såkaldte "Roster Management" virkelig booste synligheden af din liste og agenturets rækkevidde i markedet. Med den professionelle profil kan din kunstner gøre et passende kunstnerisk og karrieremæssigt indtryk på casterne, og I kan for eks. optegne de debutroller, som strategisk vil have betydning for kunstnerens videre karriereforløb.


Sådan kommer du i gang?

 • Det er en super let process, som er tilgængelig for alle agenturer, som repræsenterer sangere, andre kreative opera professionelle, klassiske musikere og dirigenter.
 • Operabase Professional for agenter koster kun 500,- Euro for 12 måneder.
 • Operabase Basic for agenter er gratis.
 • Begynd tilmeldingsprocessen herunder for at vælge din foretrukne plan.
Vælg et abonnement
Operabase Professional årligt41.66/per måned
Spar 40% med årlig betaling på €1200 €500
Operabase Professional per måned100/per måned
Normal pris med månedlig betaling med kreditkort
Operabase Basic
Start med et gratis abonnement for at afprøve fordelene ved Operabase
521 584Forestillinger
1 489Operakompanier
520Festivaler
100 895Kunstnere
513Agenturer
Tilmeld dig
for Operabase Professional som Agent