For agenter og agenturer
banner agents

Bliv set - hvor det gør en forskel

Operabase Professional for Agenter
Hvis du allerede har en konto
Log på

Hvis du ikke har en konto hos os

Tilmeld dig som Agent
agents search example image

Øget synlighed er en god forretning - vigtigheden af en komplet liste af kunstnere med profiler og komplet karriere data, som kan nå tusinder af castere og fans hver dag, taler for sig selv.


Operabase Professional for Agenter er tilgængelig på følgende sprog: Engelsk, Fransk, Tysk, og Italiensk. Det professionelle værktøj giver dig en langt bedre synlighed og mulighed for systematisk research, end det gratis tilbud på Operabase.

Lad os hjælpe dig og dit agentur med at få den fulde værdi af Operabase allerede i dag.

Operabase's Casting Redskab

 • Operabase Professional for Agenter gør det let at lave en liste af alle som har sunget en specifik rolle, har dirigeret et bestemt værk, eller været del af et kreativt team som instruktør, regissør, eller designer på et bestemt værk. Du kan filtrere hvornår, hvor og med hvem, og listen kan gå så langt tilbage som til 1996, eller starte fra en selvvalgt dato.
 • Casting redskabet er en uvurderlig del af din strategiske opbygning, udbygning og styring af din kunstnerliste, og kan hjælpe dig til at gøre lukrativt ad hoc samarbejde med andre agenturer lettere.

Operabase Arkiver

 • Med Operabase Professional kan du se karriere-optegnelser på kunstnere og kreative via de mere end 500.000 forestillinger Operabase har katalogiseret fra alverdens operaproducenter.
 • Du kan også se tidligere sæsoner fra operakompagnier i hele verden siden 1996

Inkluderet i Operabase Basic abonnementet:

 • Opdater dit agenturs profil med kontaktinfo på dig og dit team.
 • Kontroller og opdater din kunstnerliste, så du aldrig går glip af en kontrakt.
 • Klargør hvor og hvordan du repræsenterer kunstneren. For eks. graden af eksklusivitet og en mulig områdebestemt repræsentation.

Ikke kun klassiske sangere kan tilføjes til din liste, men også dirigenter, instruktører, designere og mange andre professionelle kunstnere og kreative du måtte repræsentere. I kombination med den professionelle profil til kunstnere, som udbydes både direkte til kunstnerne, men også til agenter på deres vegne, kan det såkaldte "Roster Management" virkelig booste synligheden af din liste og agenturets rækkevidde i markedet. Med den professionelle profil kan din kunstner gøre et passende kunstnerisk og karrieremæssigt indtryk på casterne, og I kan for eks. optegne de debutroller, som strategisk vil have betydning for kunstnerens videre karriereforløb.


Sådan kommer du i gang?

 • Det er en super let proces, som er tilgængelig for alle agenturer, som repræsenterer sangere, kunstnere fra kreative teams, klassiske musikere og dirigenter.
 • Operabase Professional for agenter koster kun 850,- Euro for 12 måneder.
 • Operabase Basic for agenter er gratis.
 • Begynd tilmeldingsprocessen herunder for at vælge din foretrukne plan.

Vælg et abonnement

Operabase Professional årligt70,83/per måned
Spar 64% med årlig betaling på €2388 €850
Operabase Professional per måned199/per måned
Normal pris med månedlig betaling med kreditkort
Operabase Basic
Start med et gratis abonnement for at afprøve fordelene ved Operabase

581,939
Forestillinger
2,462
Operakompagnier
569
Festivaler
107,754
Kunstnere
555
Agenturer

Tilmeld dig på Operabase

Agent
Allerede medlem? Log på