For Kunstnere

Den direkte vej til dit publikum og til dem der kan sætte dig på scenen

Operabase Professional for kunstnere
Hvis du allerede har en konto
Log på

Hvis du ikke har en konto hos os

Tilmeld dig som Kunstner

Få casternes opmærksomhed der hvor der kommer flest.


Kunstneriske chefer på operahuse, teatre, orkestre og andre kunstinstitutioner i hele verden bruger Operabase som deres foretrukne casting-værktøj. Det har etableret sig som et go-to for at afsøge markedet og kontakte kunstnere og deres agenter med henblik på kommende operaproduktioner. Operabase er et online fællesskab, der automatisk opdaterer detaljerne i dine nuværende og fremtidige forestillinger indsendt af hundreder af operakompagnier og festivaler fra hele verden.

Hvad kan Operabase Professional for kunstnere gøre for dig?

Uanset om du er en succesrig international kunstner, eller en kunstner i starten af sin karriere; hvad enten du er operasanger, dirigent, instruktør eller designer, der arbejder som en del af et kreativt team, så er Operabase Professional noget for dig. Det giver dig mulighed for at præsentere dig selv og din karriere det sted i verden hvor flest casting ansvarlige er opmærksomme og bruger søgeværktøjet i deres daglige casting. Det er også stedet at vise sin profil for de hundrede-tusinder af fans og publikummer, som hver måned besøger Operabase. Dette gælder selvfølgelig også dine nuværende og fremtidige fans som ønsker at holde sig informeret om netop din karriere. Her er det du vil vise verden med en professionel profil på Operabase:

 • Dine koncerter, oratorier, lied koncerter, verdenspremierer på ny musik, og forestillinger fra tidligere sæsoner, som endnu ikke er opdateret i databasen.
 • Dine fremtidige forestillinger, som endnu ikke er indsendt af din agent eller opera- og koncertproducenterne.
 • Dine forestillinger og koncerter som foregår steder, som endnu ikke findes i databasen.
 • Din biografi på flere sprog
 • Højopløseligt profil- og baggrundsbillede
 • Et portrætfoto med link til din profil, som vil blive vist i rotation på Operabase's forside.
 • Så mange scene-fotos og YouTube videoer du vil vise.
 • Anmeldelser
 • Og vigtigst af alt, direkte kontaktinformation enten til dig eller din agent, samt links til din officielle hjemmeside og profiler på sociale medier.

Som professionel bruger kan du også bede os om at gøre følgende:

 • At få sat den røde maske ved de forestillinger du selv har tilføjet, hvilket viser casterne at det er information, som er verificeret af operabase. (Vi vil i så fald bede dig om at dokumentere oplysningerne)
 • Vi kan skjule roller og oplysninger om forestillinger, som du ikke længere ønsker at vise eller optræde i.
 • Du kan tilføje op til fem roller, som du gerne vil debutere i. Søgninger i casting værktøjet vil da vise disse, så du kommer med i søgeresultaterne, som en mulig kandidat

Ydermere vil dine tidligere karriere-data og fremtidige optrædener være synlige for alle brugere på operabase. Dette gælder alle forestillinger tilbage til 1996 i modsætning til en begrænsning på 2 tidligere sæsoner. Du vil også kunne vise din fulde repertoire liste til alle Operabase brugere samt alle de steder du har optrådt.

Sådan kommer du igang som professionel bruger

 • Det er en nem og hurtig proces.
 • Det koster kun 100,- Euro for et helt år.
 • Når vi har modtaget din betaling og verificeret din identitet, sender vi dine adgangskoder, så du kan logge ind på din nye professionelle profil.

Vælg et abonnement

Operabase Professional årligt8.3/per måned
Spar 16% med årlig betaling på €120 €100
Operabase Professional per måned10/per måned
Normal pris med månedlig betaling med kreditkort

580,808
Forestillinger
2,449
Operakompagnier
567
Festivaler
107,472
Kunstnere
554
Agenturer

Tilmeld dig på Operabase

Kunstner
Allerede medlem? Log på