Για Καλλιτέχνες

Ορατότητα παγκόσμιας κλάσης για καλλιτέχνες προς καλλιτεχνικούς σκηνοθέτες

Operabase Professional για καλλιτέχνες
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό
Σύνδεση

Εάν δεν έχετε λογαριασμό μαζί μας

Εγγραφείτε ως Καλλιτέχνης

Περισσότερη ορατότητα και εύκολη πρόσβαση ισούται με ευκαιρίες καριέρας


Καλλιτεχνικοί διαχειριστές οπερών, θέατρα, ορχήστρες και άλλοι καλλιτεχνικοί οργανισμοί σε όλο τον κόσμο χρησιμοποιούν το Operabase ως το προτιμώμενο εργαλείο χύτευσης. Έχει καθιερωθεί ως στόχος για έρευνα και επικοινωνία με καλλιτέχνες και με τους αντιπροσώπους τους για επερχόμενες παραγωγές όπερας. Το Operabase είναι μια διαδικτυακή κοινότητα που ενημερώνει αυτόματα τις λεπτομέρειες των τρεχουσών και μελλοντικών σας παραστάσεων που αποστέλλονται από εκατοντάδες εταιρείες όπερας και φεστιβάλ παγκοσμίως.

Τι κάνει η συνδρομή Operabase Professional for Artists για εσάς;

Είτε είστε διεθνώς επιτυχημένος καλλιτέχνης ή αναδυόμενο ταλέντο; Είτε είστε τραγουδιστής όπερας στη σκηνή, μαέστρος στο ορχήστρα, σκηνοθέτης ή σχεδιαστής που εργάζεται ως μέρος μιας δημιουργικής ομάδας, η συνδρομή Operabase Professional for Artists είναι για εσάς. Σας επιτρέπει να παρουσιάσετε τον εαυτό σας και την καριέρα σας σε άτομα με ευθύνες χύτευσης με τον τρόπο και μέσα στο δίκτυο που σχετίζεται περισσότερο με την καθημερινή τους εργασία. Είναι επίσης το κατάλληλο μέρος για εκατοντάδες χιλιάδες θαυμαστές και μέλη κοινού, που θέλουν να μείνουν ενημερωμένοι για την καριέρα σας. Αυτές οι πληροφορίες περιλαμβάνουν:

 • Οι συναυλίες σας, τα ορατόρια, οι ρεσιτάλ, οι παγκόσμιες πρεμιέρες και οι παραστάσεις προηγούμενων εποχών
 • Οι μελλοντικές σας παραστάσεις που δεν αναφέρονται ακόμη στους ιστότοπους του θεάτρου
 • Οι παραστάσεις σας πραγματοποιούνται σε αίθουσες συναυλιών, εκκλησίες ή υπαίθριους χώρους που δεν αναφέρονται στην Operabase
 • Η βιογραφία σας σε πολλές γλώσσες
 • Υψηλής ποιότητας πορτρέτο με εικόνα φόντου υψηλής ποιότητας
 • Ένα στιγμιότυπο, το οποίο θα εμφανίζεται σε περιστροφή στην πρώτη σελίδα του Operabase
 • Όσες εικόνες σκηνής και βίντεο YouTube θέλετε.
 • Άρθρα τύπου
 • Άμεσα στοιχεία επικοινωνίας για εσάς και τον διαχειριστή σας, καθώς και συνδέσμους προς τον προσωπικό σας ιστότοπο και τις σελίδες κοινωνικών μέσων σας

Αφού εγγραφείτε στο Operabase Professional για καλλιτέχνες, θα μπορείτε επίσης να μας ζητήσετε:

 • Προσθέστε μια κόκκινη μάσκα στις παραστάσεις που έχετε προσθέσει, υποδεικνύοντας ότι αυτές έχουν επαληθευτεί από το Operabase. (Θα χρειαστεί να παράσχετε τα απαραίτητα αποδεικτικά στοιχεία για να το υποστηρίξετε)
 • Απόκρυψη παραστάσεων στο πρόγραμμα ή τους ρόλους που δεν θέλετε πλέον να τραγουδάτε
 • Προσθέστε έως 5 ρόλους που θέλετε να τραγουδήσετε ή τίτλους όπερας που θα θέλατε να εκτελέσετε ή να παράγετε στο μέλλον. Το εργαλείο μετάδοσης θα εμφανίσει το όνομά σας με αυτούς τους ρόλους ή τις λειτουργίες κατά τη μετάδοση των σκηνοθετών.

Επιπλέον, το πρόγραμμα απόδοσής σας θα είναι ορατό σε όλους τους χρήστες του Operabase από το 1996 αντί για το Σεπτέμβριο του 2015. Εκτός από αυτό, θα μπορείτε επίσης να παρουσιάσετε την πλήρη λίστα ρεπερτορίων σας σε όλους τους χρήστες του Operabase, συμπεριλαμβανομένου του εταιρείες όπου έχετε παίξει κάποιο ρόλο.

Πώς να εγγραφείτε;

 • Είναι μια γρήγορη και εύκολη διαδικασία
 • Κοστίζει μόνο 100 ευρώ για 12 μήνες
 • Μόλις λάβουμε την πληρωμή και επιβεβαιώσουμε την ταυτότητά σας, θα σας στείλουμε τους κωδικούς πρόσβασης στο λογαριασμό σας

Επιλέξτε ένα σχέδιο

Operabase Professional ετησίως8.3/κάθε μήνα
Αποθηκεύσετε 16% χρεώνεται ετησίως ως €120 €100
Operabase Professional ανά μήνα10/κάθε μήνα
κανονική τιμή χρεώνεται μηνιαία διαθέσιμη μόνο με πληρωμή με πιστωτική κάρτα

580,808
Παραστάσεις
2,449
Θίασοι
567
Φεστιβάλ
107,472
Καλλιτέχνες
554
Αντιπρόσωποι

Εγγραφείτε στο Operabase

Καλλιτέχνης
Ήδη μέλος; Σύνδεση