Operabase Home
Gabrielle Mouhlen

Gabrielle Mouhlen

Soprano

Operabase Pro is voor Casting Tool abonnees

Bevat geavanceerde filters, volledige uitvoeringsgeschiedenis, planning, toekomstig en uitgevoerde repertoire en carrièregrafieken.
Casting Tool

Doe jij de casting?

Vind artiesten voor je volgende productie of vind last-minute vervangingen
Registreer / Log in
Artist profile

Ben jij een artiest / professional uit de culturele sector? Update je profiel.

  • Claim en beheer je professionele profiel op Operabase
  • Zorg voor nauwkeurige vindbaarheid van uw profiel voor casting
  • Operabase wordt elk jaar door meer dan 3 miljoen mensen gebruikt in meer dan 30 talen wereldwijd
Registreer / Log in
Casting Tool functies
Ondersteunt de Operabase Casting Tool casting voor opera, ballet, klassiek, musicals, theater, concerten?
Ja, de Casting Tool is ontworpen voor opera, ballet, klassiek, musicals, theater en concerten. Het biedt geavanceerde zoekfilters, waardoor een efficiënte artiestenevaluatie mogelijk is voor verschillende rollen en producties in verschillende genres.
Kan de Casting Tool mij helpen talent te vinden voor cast, crew, instrumentalisten en meer?
Ja, de Casting Tool is ontworpen voor uitgebreid zoeken. Met meer dan 700.000 optredens en meer dan 150.000 artiesten biedt het uitgebreide gegevens over de podiumkunsten. Castingprofessionals kunnen een breed scala aan opties verkennen, regelmatig bijgewerkt met nieuwe artiesten en castinginformatie.
Naar welke beroepen kan ik zoeken met Casting Tool ?
U kunt op de Casting Tool naar tal van beroepen zoeken, zoals: Artiesten op het podium, zoals zangers en acteurs. Off-stage artiesten en crewleden, waaronder componisten en regisseurs. Instrumentalisten zoals pianisten en violisten. Er zijn meer dan 20.000 werkrollen beschikbaar in de Casting Tool die u kunt verkennen.
Hoe helpt de Casting Tool bij seizoensplanning?
De Casting Tool stroomlijnt het casten met een gebruiksvriendelijke interface en geavanceerde zoekfilters, waardoor het zoeken naar talent efficiënt wordt om snel ideale artiesten te vinden.
Hoe helpt de Casting Tool bij last-minute vervangingen?
Met Operabase Casting Tool kunt u zoekopdrachten naar geschikt talent aanpassen. Gebruik geavanceerde filters zoals taalvaardigheid en prestatie-ervaring om snel artiesten te vinden die aan jouw specifieke behoeften voldoen. Beperk de resultaten efficiënt voor tijdige vervangingen.
Hoeveel artiesten staan vermeld in de Casting Tool ?
Er zijn meer dan 150.000 artiesten vermeld in de Casting Tool. Dit omvat zangers/artiesten, artiesten buiten het podium, crewleden, instrumentalisten en andere muzikanten.

Wat onze klanten zeggen

····
Nieuw bij Operabase?